Wild horses

Igår var en riktigt lyckad kväll! kvällen började på rigolleto för att se the green hornet (betyg: 3/5) den var rolig så den var faktiskt bättre än förväntat! därefter stack vi till en pub på vasagatan, en guess what, det var ett mkt bra ställe trots att de som hade stället va araber och deras musikstil va typ reggae, tummen upp för det!
Nu vet jag vart jag ska dra mig om jag vill ha gratisdrinkar, hela creawet som va där stötte på mig, hur gick det till liksom? allt började med att jag skulle beställa en drink sen så va alla helt på, vad fan!
när jag stod i kö till toan så sa servitören att jag kunde använda deras toa så fick jag gå in i deras kök och grejer...wow tänkte jag då. Strax därefter kom bartendern fram till mig och frågade om jag kunde nått om datorer...well jag läser ju it men jag sa ingenting utan sa att jag typ hade noll koll, han ville att jag skulle fylla på deras spotifykonto så jag tog åt mig uppgiften och gick bakom baren och fixade, simsalabim musik utan reklam! I made it!
Kvällen fortsatte med Burgerking och strax därefter Casino Cosmopol. Mindre än vad jag trodde att det skulle vara faktiskt. Jag fick en rundtur av killarna och upptäckte snabbt att 65% va asiater SJUKT!
Aja nog om den fantastiska kvällen!
Nu ska jag snart dra mig till tennisen, frulle sen tennis!
Puss
Så mycket tycker jag om mitt hår nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0