Banken avklarad!

Yes mötet på banken gick super, nu har jag ett företagskonto också, bra att ha ett företagskonto som enskild.n så man kan separera ekonomin som företagare och privat. Dock är det supermånga avgifter som tillkommer...
Senare idag blir det tennis eller en löptur, va alldeles för längesen jag sprang!
Saknar bowlingen i thailand! sjukt kul!

Kartonger

För ett tag sen va jag och kollade på kartonger till mina väskor på kungsholmen, superfina va dem, tyvärr va dem för dyra. Så nu har jag hittat mig en ny leverantör som jag ska till i morgon med förhoppningar att han är mycket bättre samt att man kan tillverka kartonger i en mindre skala. Kruxet som småföretagare har är att leverantörer för det mesta vill att man beställer inte mindre än 1000st av varje (i mitt fall nu 1000st kartonger) vilket är helt sanslöst om man precis har startat. Men nu som sagt har jag hittat en bättre leverantör genom en kontakt jag har, kontakter är ALLT!
...
Har svårt att somna och vet inte om det är för att jag har svårt att välja färg på kartongerna, svart? vit? naturfärgat?
Vart ska loggan vara på kartongen? ska hela loggan vara med eller bara delvis av loggan?
Mitt problem med många idéer är just att jag har svårt att somna när jag fått något på hjärnan...hjärnan ska hela tiden spinna vidare, "tänk om jag gör såhär", "eller nej om jag istället gör såhär så blir det mycket bättre, eller?".
Aja får se vad jag hittar på imorn.
Nu ska jag försöka somna om, wish me luck!
 
 
 

Något sådant funderar jag på! förslag?

Stockholm modecenter

Idag va jag och M på Stockholm modecenter ute i nacka. Både jag och hon bar på vichithong väskor och guess what? Många kom fram till oss och gav oss komplimanger för dem. Hur roligt är inte det? :D
Jag fick mycket inspiration från dessa 2 dagar och har nu många nya idéer på hjärnan.

Helgen blir nog lugn, tänkte dra och kolla på midnattsloppet en stund, sen på söndag blir det lite boll och goodbye middag.
..
Nu dumplings! =)

Vichithong <3

Väsk och Skomässa

Imorgon drar jag ut till nacka på väsk och skomässa! ska bli superkul, detta året befinner jag mig där dock som en besökare, nästa år hoppas jag att jag är där och ställer ut mina väskor. Hoppas att mässan är givande. Känns som allt börjar dra ihop sig nu och jag går med ett orosmoln över huvudet jämt och ständigt men samtidigt så känns det väldigt bra. Äntligen är jag ett steg närmre min dröm..

Beställde visitkort förra veckan som jag fick hem idag..helt ok faktiskt, not bad!


just working

Nu är det tyvärr bara jobb som gäller...jobbar 6-7 dagar i veckan i 7h/dag sen skall det fixas mat, diska och sen om jag hinner så blir det träning och efter det jobbar jag med mitt egna företag. kan nu säga att jag har på riktigt blivit egenföretagare..fick all bekräftelse förra veckan. Fick också ett erbjudanande gällande mina väskor...mer om det senare.

RSS 2.0