Tentaveckan avklarad!

Yes har haft en helvetesvecka med massa tentor och labbar. Gjorde precis en progrmmeringstenta, väldigt osäker på om jag klarde det....inte pluggat så mycket som jag borde gjort fan fan fan. Man kan ju alltid vara efterklok!
Anyways så ska jag idag på maskeradfest på Gaudi och imorn blir det maskeradfest hos Tomio. Just nu känner jag mig bara så trött och åter igen trött..plugget har verkligen sugit musten ur en...och efter hektiska veckor brukar man alltid bli sjuk när man väl slappnar av. Och det vill jag ikke bli!
Jag vet jag ska uppdatera oftare, men som sagt haft en hektiskt tentavecka och sånt ogillas då jag tappat plugg lust.
Orkade inte riktigt "klä" på mig idag.
sitter nu och väntar på Matilda som ska bli klar så att vi kan åka hem =)
en liten teaser vad jag ska ha för kostym på lördag....undra  vad det kan vara...

Thailand?

Yes! nu kanske jag ska åka till thailand i december! jag har inte varit där på över 1 år det e katastrof! Saknar värmen saknar shoppingen men mest av allt saknar min mormor och morfar <3
Bildbomb
Solsting
Denna bjuder vi på ;)

Träning

Dags för dagens träning, fundera vad jag ska träna då jag tränade axlar, armar och ben 2h igår...hmmm dagens
i-landsproblem!
Efter ska det pluggas!
pusss så länge
Så mkt gillar jag min nya mobil!

klantigaste människan på jorden

Hej hallå blåbär, jag är nu officiellt klantigaste människan på jorden då jag istället för att hälla ketchup i min mat(spaghetti och köttfärsås) valde att trycka ut fetaste ketchupen i smörpaket som låg bredvid maten.... tummen upp för mig...lätt hänt om man heter Ji!
Jag har varit i skolan sen 9-18 idag för att sedan åka hem och äta 30min och fortsätta plugga till 23.00 detta är inte OK! snart går jag in i väggen. Om jag inte redan gjort det!
Imorn blir det heldag i skolan också men då börjar vi 8...men jag hoppas innerligt att jag hinner att träna efter!
NU ska jag sova, godnatt alla Lingon!

Regn!

Är det inte härligt med regn när man ska gå och lägga sig? Jag älskar det, bara höra dropparna falla slå mot fönsterrutan. Jag kommer vara så busy denna veckan eftersom jag har 2 tentor tills nästa vecka samt ett 10 min tal... undra hur det kommer att gå.. förresten så är vi 6 kvar i klassen av 50 elever...hur kan det komma sig?
survival of the fittest ;)
Idag tränade jag armar, axlar rygg och mage..gick bra!
Har också börjat med att dricka Perellis proteinpulver som är supergott! Träna man mycket måste man få i sig tillräckligt med proteiner...så det e bara att köra!
Såhär känner jag mig nu...och med denna bild säger jag godnatt PUSS!

Lobby

Underbara Jackie som gjort klippet <3
http://kiih.blogg.se/

Det var tider det!

Jag har inte bloggat för det har hänt så mycket i mitt liv, har varit ett psykfall typ. Jag är glad att jag har mina vänner <3 vad skulle jag ta mig till utan er?
Men anyways har jag hunnit gå ut lite också men svårt att riktigt släppa loss när man har 100 tankar i huvudet som snurrar i huvudet. Mitt liv just nu består av att plugga och träna...har börjat käka protein pulver också, ska bli en biff ;) nämen int biff men lite mer synliga muskler skadar inte, nu har jag tid för mig själv och jag tänker sätta mig själv i första hand det har jag inte gjort på 2 år så det e dags att ta hand om mig och må bra.
Jag och jackie innan vi skulle till Lobby =) <3
ibland måste man kolla åt vilket håll vinden blåser....
Jag o fina jackie igen
På väg till Sturecompaniet
frågar mig inte vad jag gör...
Puss på er

Powerwalka

Dags att powerwalka och sen lite styrketräning för att rensa min hjärna!
puss

RSS 2.0