Today - tomorrow or never?

Hej!
Idag har jag tvättat, lirat 2h tennis och därefter sprungit minst 7km....cred till mig och cred till den som drog iväg mig...hade aldrig orkat annars.
Imorn blire grillning och på lördag blire det tennistunering med grabbarna! Kommer bli awesome!
På väg till Järvsö

you will never know

Snacka om att ha grov träningsvärk i ryggen och i armarna...trots det så är jag megasugen på att lira idag igen... få se vilka som är på!
puss

Tennis Baby

Sjukt bra gick det att lira, körde med janne, danne och mikael och vi va rätt jämna så det va sjukt roligt!
Imorn blir det vilodag för min del min kropp orkar inte rikigt med alles...nu ska jag sova mätt och belåten efter all käk på max. Sov gott pusss

Knock you down

Nu kör jag på städning och dans! gogogo

Tennis

Upptäckt att de har grymma tennisplaner här i huddinge som dessutom är gratis att lira på...kan inte bli bättre! Så igår körde vi ett gäng där, hur roligt som helst! Så idag är det dags att kötta tennis igen..ska försöka köra varje dag förutom de dagar jag lira fotboll =)
Igår blev en lång och stressig dag, han med att göra mkt, men herregud vad missnöjd jag blev med mina ögonbryn...gick till en salong för att de skulle plocka dem...aja suck alltid ska jag ha sånn otur när det gäller att jag ska fixa mig själv!
Köpte en tennisklänning( Adidas) och kjol( Ralph Lauren) igår fundera fortfarande om jag behöver klänningen...
Efter en lång runda i Gnosjö

Färg - Resultat - OK

Hårfärgningen gick fakttiskt ok, tro det eller ej! tummen upp!
Idag tänkte jag gyma, åka till stan för att fixa mina ögonbryn sen så ska jag hinna rensa datorn och därefter fixa massa ärende för att senare spela tennis =)
Har inte haft någon el nu när jag jobbat så inte kunnat blogga! men nu är jag tillbaka! wihooo

Färg

Japp nu har det hänt igen, färgade mitt hår själv trots att jag lovat mig själv att låta bli efter varje färgning...
Blev precis klar och har ingen hårfön så resultatet återstå att se imorn om det blev bra eller ej, jag förvänta mig dock inget underverk.

WORK

Idag har jag jobbat hela dagen, därför ingen träning. Blev precis klar för sängen (soffan), trött som en apa.
Update angående fixa håret så blev det inget gjort för frisören hade visst inte tid, typiskt min tur...så får försöka fixa det själv..blir det katastrof så får det bli frisörsalongen i huddinge som får panik hjälpa mig.
På onsdag åker jag till västerås (Powermeet) usch och fy säger jag bara...inte min typ av folk..ragg ragg ragg och mera ragg.
Nu ska jag ta en riktigt tupplur och drömma sött!

Peel you away

Powerwalken lindrade min huvudvärk..måste varit den friska luften. Skönt va det iaf!
Snart kommer papi hem och imorn blir det nog en het diskussion när jag få åka hem. Jag vill hem nu!

Huvudvärk

Hjälper en Powerwalk mot kraftig huvudvärk? det återstå att se, nu ska jag ta mig en tur ute i mörkret.

Don't tell me what to do

Hoho! Packade klart 2 inatt och kom hem 7 imorse så jag är lite smått seg ja. Idag tänkte jag dra till Jönköping och shoppa lite med min syster därefter blir det att fixa håret och ögonbrynen... sen ska jag gyma om det inte hunnit stänga innan.
Mer update senare nu har jag lite brottom Puss

Ska vi slåss om en pantburk?

En grej som hände mig för nån timma sen, fortfarande arg som ett bi.
Se bilden nedan för att fatta(bilden e tagen bakifrån)
Handling: Cola light burken, zigenare(tant) och Jiziiip(jag).

Bakom vårt stånd kan folk gå. Och det går massor med folk hela tiden. Vi har ställt ut lådorna en bit från ståndet för att folk inte skall kunna gå precis vid vår kassa.
Plötsligt kommer det en zigenare som plockar burkar och sikta in sig på vår burk. (Min kusse plockar själv burkar och spara alla han får tag på)
Zigenraren titta på mig sen på burken och sen åter på mig igen medan hon tar den. ( jag säger vänligt men bestämt att det är våran burk...den ligger på våran plats och vi samlar också på burkar. Hon tar den ändå och jag tar nu tag i burken och säger en gång till att den är vår och sen säger jag "nej!" då tar hon burken ifrån mig och sen kasta hon den på mig och ut kommer colan som är kvar.
Fyfan vad arg jag blev och skrek åt henne att hon är dum i huvudet. Hon stannar upp som om hon ville slå mig och jag va inte sen på att vara på. JAG KOKADE av ilska. När hon såg det så backade hon undan och gick... sen några meter bort kollade hon på mig igen och sportade på backen.
Människa! säger jag bara...
Jag är arg som ett Bi BzzzZZZzzzz





Today I ran 15km

Yes I did! hittade inte tillbaka haha så sprang runt och kollade på alla nybyggda lägenheter vid sjön..skulle inte tacka nej att bo där!

Feelgood

Blev rekommenderad av mr J att träna på Feelgood här i västerås..satan va dyrt det va att engångsträna 150 jävla spänn! Men galet vad bra det va, fanns massa roliga maskiner jag aldrig testat på. Så blev 2h på gymet idag. Hoppas på träningsvärk imorn!
Imorn skall jag upp tidigt och ta en joggingtur tänkte jag, hoppas på att simhallen har öppet tidigt så man kan duscha precis efter, annars blir det att hoppa ner i sjön?
Hell to the yeah!
Nu ska jag strax sova,trött som en efterbliven gris.
Puss och godnatt!

Övertrött

RSS 2.0