Vem ringde mig?

Who the hell called me? Okänt nummer typiskt!

Tider jag minns


Lovekiller

Ingen bra dag för mig idag, känner att jag vaknat på fel sida och allt e pissigt. Det är en dag där jag bara vill springa långt långt långt bort från allt och alla och bara leva i min egna lilla värld där inga krav och problem finns.
Jag saknar dig
jag vet inte vad jag ska göra
jag vet inte vad jag ska ta mig till
har jag gjort rätt val?
har jag givit det en chans?

Wild horses

Igår var en riktigt lyckad kväll! kvällen började på rigolleto för att se the green hornet (betyg: 3/5) den var rolig så den var faktiskt bättre än förväntat! därefter stack vi till en pub på vasagatan, en guess what, det var ett mkt bra ställe trots att de som hade stället va araber och deras musikstil va typ reggae, tummen upp för det!
Nu vet jag vart jag ska dra mig om jag vill ha gratisdrinkar, hela creawet som va där stötte på mig, hur gick det till liksom? allt började med att jag skulle beställa en drink sen så va alla helt på, vad fan!
när jag stod i kö till toan så sa servitören att jag kunde använda deras toa så fick jag gå in i deras kök och grejer...wow tänkte jag då. Strax därefter kom bartendern fram till mig och frågade om jag kunde nått om datorer...well jag läser ju it men jag sa ingenting utan sa att jag typ hade noll koll, han ville att jag skulle fylla på deras spotifykonto så jag tog åt mig uppgiften och gick bakom baren och fixade, simsalabim musik utan reklam! I made it!
Kvällen fortsatte med Burgerking och strax därefter Casino Cosmopol. Mindre än vad jag trodde att det skulle vara faktiskt. Jag fick en rundtur av killarna och upptäckte snabbt att 65% va asiater SJUKT!
Aja nog om den fantastiska kvällen!
Nu ska jag snart dra mig till tennisen, frulle sen tennis!
Puss
Så mycket tycker jag om mitt hår nu

Hold my hand

Dags för träning, idag ska jag köra extra hårt! puss

Se fram emot morgondagen

Idag har varit en mkt hektisk dag...har hunnit med allt förutom att plugga! typiskt.
Imorn ska jag gå på bio på rigoletto med ett gäng och se the green hornet (heter den så?) sen dra vidare till någon pub för att kolla på en fotbollsmatch! kommer bli mkt trevligt.
puss
bjuder på en mongo

Idag är det Fredagsmys!

God morgon, va så segt att ta mig upp ur sängen idag...men men jag bli hämtad av Matilda så det va bara att dra sig från sängen. Idag blir det träning efter plugget sen tvätta och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!
puss
Nyvaken mupp

Sen

Alltid sen, skulle ju vara i stan vid 10, aja ibland får man vara lite seg.
Hoppas jag kommer hem med fint hår och inte gult hår!
dagens + Solen är framme! =)
puss

Stryka?

Jag märkte för 20 min att stryka kläder inte är min grej, jag fattar liksom inte grejen att det ska vara så krångligt. Jag har nog allt som allt strukit 5 plagg i hela mitt liv... Kan en vänlig själ visa trixet hur jag får ett skrynkelfritt plagg?

Ses i stan imorn allesammans sov gott puss!


So cold

Gissa vad morgondagen har att erbjuda, jag är "ledig" alltså har jag inga föreläsningar på schemat! Fantastiskt! så jag tänkte dra in till stan och handla lite. Det behövs! sedan tänkte jag fixa min fula utväxt, det var ett bra tag sen och till slut ska jag äta min favoritmat, rekommenderar den starkt till alla som älskar asiatisk mat. En av de bästa restaurangerna i sthlm! trumvirvelll.... låt mig presentera Lao wai på luntmakargatan!
Mums
Nu blir det träning, duscha och plugga.
Puss

Powernap

vaknade precis från en 10min powernap. nu dags för föreläsning
puss

Uppe med tuppen

Gissa när jag va uppe idag, tro det eller ej så var jag uppe vid 5.45 för att sedan vara i skolan till 7, för att sitta och plugga innan lektionen börjar. Har jag blivit en plugghäst? svar: ja!
Idag är en lång dag med usch, har lektioner från 8-17. Därefter ska jag hinna och träna, äta sen plugga igen.
Är det någon som är festsugen förutom jag? Jag vill hitta på någonting i helgen. Plinga mig!
Nu ska jag börja göra en metareflektion på min projektdagbok dvs analysera i min dagbok.
Puss
Så här roligt har jag nu....

Sunshine

Träningen gick grymt bra! skakig i hela kroppen..
Dags för duschen och sen börja läsa en bok om interaktions design, spännande! sen sova gott.
Puss

Springa för livet

Nu är det dags för löpbandet! puss

Trötter

Idag är jag en trötter, bokade tvättid idag men det skiter sig för jag måste sitta i skolan och skriva ut diverse dokument till projekt inlämningen. 3 stora pärmar med massa papper skall lämnas in för granskning, ouuuff man hoppas att man får minst ett B då man slitit så hårt.
Idag började även en interaktions design kurs vilket jag tycker ska bli jätteroligt! Det är precis sånt här jag vill läsa så jag har en känsla att det kommer att gå bra!
Idag står träning på schemat och beställa massor med kursböcker samt läsa en hel del.
Puss på er

Take me away

Satans vilken träningsvärk jag har nu, har den sortens träningsvärk man mår illa av. Kan knappt röra kroppen usch!
Jag vaknade upp på fel sida idag, allt har känts pissdåligt, varför kan man inte bara ha toppendagar? jo om man bara skulle haft toppendagar skulle man inte haft nån toppendag. Jah nu blev det invecklat och yes jag bara babbla för jag tar en liten paus från plugget. Läste ut en bra bok i thailand Stella och Sebastian hette den, det va Jenny Leeb:s andra bok så jag var självklart tvungen att läsa den första boken med. Och trots allt plugg har jag hunnit med att läsa. helt amazzing att jag ens öppnar en bok!
jaja jag ska inte babbla mer, bilder på den underbara dagen kommer imorn!
Puss

WhatIf

Igår började det som sagt på en hemmafest här i huddinge, det var ett fotbollslag jag spelat med 2ggr som hade festen. Mycket folk men kändes sådär så drog vidare till söder och mötte upp matilda och co för att sedan dra ut till Strand på horsntull, riktigt bra ställe synd bara att det va popmusik men vad gör man inte när man är där, jo man shota en efter en och sedan blir varje låt ens favoritlåt!
1 2 3 in i dimman, kööööör!
Därefter en lyckad efterfest!
Fråga mig inte om jag är trött! nu ska jag äta och sen lira tennis bakis med träningsvärk i hela kroppen. ( Jag e grym på att lira tennis bakis) ;)
puss

Det är dags

Snart dra jag iväg på en hemmafest för att sedan dra vidare till Matilda och co som är ute nånstans för att sedan dra vidare till....
Puss på rumpan!

Träna

Dags för gymmet!

Varför?

Det gör ont att veta att den andra människan gått vidare.
Jag ska vara stark
jag ska intala mig själv att jag klara mig bättre på egen hand
Jag ska låta denna människan gå
Jag ska läka alla sår jag fått
Jag ska så småningom gå vidare
Vet någon hur man gör?
Jag ska träna bort min smärta Hejdå

WeLike

Sjukt att man kan vara så trött som människa, jag är otroligt trött hela tiden..känner mig utsliten och vill bara gå i dvala. Men en sak som gör mig piggare är definitivt träning, skulle aldrig klarat mig utan gymmet, fotbollen och tennisen! jaja jag sa att jag skulle plugga, men jag är alldeles för trött för det, så jag har bestämt mig att köra lite träning och sen gå och lägga mig tidigt! =)
Puss

YES!

NU är jag äntligen klar med prototypen för preliminär leverens! fyfannn vad skönt! Idag har man bara suttit i skolan i 12h...jag har dock vant mig vid det här lagret!
Nu ska jag hem och äta sen plugga innan det är dags för sängen!
chillavipp!
Snacka om hjärndöd!

Catwalk

Yes om några månader blir det catwalk för min del! Jag är taggad, Jag ska träna hårt, äta bra och jah ta hand om mig själv. And guess whoat innan jag åkte till thailand så va jag uppe i hela 54kg..för mig e detta ett rekord.. tyvärr blir det så när man inte träna och äter dåligt. Skolan tar verkligen upp all min tid, vissa nätter sover jag 2h och andra 5h. Efter Thailand e jag nu nere på 50kg YES! mitt mål är 48 till catwalken, jag har gjort det förr och ska göra det igen!
Gällande skolan så har projektet gått riktigt bra, slitit hårt men det har gett sin utdelning. Jag har jobbat med att designa en hemsida åt ett företag och beställarna gillar den riktigt mycket. Så de kommer implementera min prototyp (webbsida) om några månader! Men bäst av allt är att jag har fått riktigt bra kontakter och jag har haft det riktigt roligt =)
Mitt liv har varit riktigt jobbigt det senaste halvåret..jag vet inte hur jag tog mig igenom det men jag gjorde det och nu sakta men säkert börjar jag acceptera att det blev som det blev. Jag kommer ta en dag i taget och börja leva igen. Livet är inte över, inte än..

RSS 2.0