Västerås cityfestival

Nu e jag framme i Västerås, fy och satan vad varmt det va att packa stälnningen och grejer i Nossebro idag vid 13 tiden...27 grader varmt i solen. Ingen bra kombination sol och fysisk aktivitet. Jobbigt värre.
Imorn vaknar vi tidigt för att sätta upp ställningen och därefter drar jag och träna på feelgood (gym) här i city.

Mygg!

Älskar mygg. Det är det värsta som finns för jag är allergisk, får stora bölder av myggbett..inte nog med det så älskar faktiskt myggen mig, de dras till mig som flugor som dras till hästskit.
Nu har vi iaf bygg klart ställningen och tagit upp alla grejer. Imorn skall jag försöka komma upp innan 7 eftersom marknaden börjar 7 och som alla vet, gamlingar älskar att vara ute tidigt..det är ju också de som handla bra.
Idag blev det vila efter gårdagens träningsvärk. Imorn om det inte blir alltför sent skall jag ta mig in på ett gym i Västerås och köra lite. Hoppas på att jag inte behöver betala alltför mycket.
Vill HEM!

Nossebro

Idag åker vi till Nossebro och säljer där imorn. Vilken skön marknad där marknaden startar 07.00 och slutar 13.00. Awesome! därefter åker vi till västerås cityfestival, har spanat in några gym där som jag tänkte kötta!
har en sjuk träningsvärk i kroppen, gymade lite för hårt med mig själv igår, mina syskon bangade och gymet hade stängt, sån tur att min bror köpt hem sitt eget gym. Jag stod på altanen och köttade, körde lite nya övningar.

6km i skogen

Kom hem 3 inatt från Järvsö. Skönt att vara hemma faktiskt, synd att jag kom upp lite sent för det va så jäkla varmt och springa ute idag... hann springa 6km innan jag dog av solen.
Idag har jag hunnit göra lite ärende åt min familj sen ska jag dra med min bror och syster till gymet och pumpa lite muskler...ja jag vet jag är träningsberoende. Usch och fy!
för att inte skrämma skiten ur er så satte jag på mig solisar

Inte en enda kotte!

Jahappp klockan är nu snart 11 och inte en enda kotte på marknaden...vad e nu detta? jag hoppas att det bara storma in med kunder sen för detta är ju heeeelt heeelt heeelt pinsamt...
Jag längtar mer och mer hem till stockholm, jag har endast varit borta 3dagar men det känns som omjag varit borta i över 1 månad.
Nästa vecka är det cityfestivalen i västerås, hoppas ni kommer och handla massor av mig! =)

Järvsö

Katastrof, hade glömt hur jobbigt det va att åka på marknad.... igårnatt så spöregnade det (typ storm) och imorse va det skitjobbigt då det va kallt och geggigt ute. Förjävligt då jag inte hade rätt skor med mig. Gick i mina ballerina skor tills det blev för kallt och då satte jag på mig mina gympadojjor, anledningen till att inte sätta på de va att inte skita ner dem men nu sket jag i det för jag FRÖS! Hela dagen har jag gått med 3 tröjor och en jacka...sommarvärme? my ass!
Förra året gjorde jag och mitt ex en roadtrip till Sunne och vägen till Järvsö påminde mycket om det. Mycket fint landskap va det och det va nästan som om jag vore i Sunne då och då.
När min bror körde så såg vi 3 regnbågar samtidigt...väldigt lustigt då jag aldrig tidigare sett det sen så va himeln grym! färgerna va så starka att man nästan trodde att någon hade varit där med acrylfärg och målat.
Jag vill hem till stockholm! =(
Skarpare i verkligheten



2 regnbågar den 3:e gömde sig på andra sidan


en OLLE

Mission 1

När jag dra ner till småland ska jag försöka mig på ett omöjligt mission nämligen att jag ska tvinga mina föräldrar att promenera... Min pappa va en gång i tiden en atlet men det va då det.
Sedan ska jag dra ut min syster och bror till gymet och bygga lite muskler... 2 veckor har jag på mig att få de att fastna för träning! 1,2,3 nu kör vi!

Nära

Igår gymade jag ju, blev att träna ryggen och benen. Mitt uppe i flåsandet och svettandet kom en tjej fram till mig och glodde på mig. Jag trodde att jag gjorde något fel på maskinen och stannade och kollade på henne. Hon log och frågade sedan om jag ville bli intervjuvad och komma med i Friskis & Svettis tidningen.... njaaa inte riktigt min grej, dygnblöt av svett och ett kort skulle tas. Hmm vill man vara med i en tidning och se ut som en blöt mupp? nej inte jag iaf! Så jag avstod.
Idag drar jag till en liten skog med min bror och farbror, vi ska sälja på en liten marknad i Järvsö..ligger 3h norr om sthlm. Den lilla byn hade endast 1400 invånare. ILLA då Gnosjö har 10 000... Tydligen va det en grym marknad där människor från alla håll och kanter kom på besök. Får väll hoppas att det går vägen. Annars blir det att rensa min bebis och Ipoden!
Har missat vindposen många ggr nu...dags att köra den vid nästa utgång!

I'll be missing you


LUNCH - ÄTA

Nu dra jag på lunch och därefter drar jag på en hårdträning!
puss

ABS

Dags att fixa sig, ska äta lunch med M sen ska jag tillbaka till tvätten. Fanns många lediga tider idag så lika bra att tvätta.
Sen efter det ska jag förhoppningsvis träna ben och rumpa, jag är i form nu. Jag känner mig snart nöjd! Magen börja få en riktigt bra form...träning och träning ger resultat!

No other one


Laaaaater

Kommeer inte upp ur sängen för jag vill inte tvätta! suck! Det tråkigaste man kan göra själv. Så nu vela jag om jag ska tvätta eller inte tvätta. Måste egentligen tvätta (håller tummarna på att alla tvättider e upptagna)..
Tog ju inga bilder med min kamera så här e en bild från förra året när vi firade min dag!
Riktigt kul var det!

Shotts

Fotbollen idag gick helt ok, mål blev det ju ändå...
Men dagens snygga entré på planen va värsta vurpan, inte så nice att göra det i hårt konsträs...men därftere gick det bara bättre och bättre.
Vi va circus 30 pers så roligt va det!
Jag shottade en hel del i lördags.... bästa shotts spelet är "shots tornet" lovar garanterat att man bli dragen av det!

fotboll Kristineberg eller vasaparken

NU dra jag och få ur mig lite energi!
HAha ser det ut som jag sparka boll? :p

Te

Igår när vi kollade på filmen fick jag smaka på ett riktigt gott te. Något te som va från taiwan. Det va småkulor som sedan vecklades ut till blad i tevattnet. Riktigt gott va det! Ska ta reda på vad den heter så tycker jag ni ska inhandla det.
Nu ligger jag i sängen och ska rensa min dator. Har knappt kvar något ledigt minne. Allt skit ska bort!

Unknown

Såg Unknown precis, bra rulle!
Se den, bra skit!

Min nya drog TOAST

Japp beroende av toast med mycket ost i....
Blev sugen på det och miin ost och brödet är slut så jag går ner ända till copp för att få min toast..hmmmm inte OK!

Best thing I never had


stan

Tjolahooop! vet att jag blivit kass på att uppdatera men det händer verkligen ingenting just nu.
Idag har jag varit i stan och käkat lunch, blev lurad till en sushi restaurang, tog en lax med nudelrätt och det va faktiskt gott...
Lämnde tillbaka 2 presenter jag fick för att få rätt storlek p tenniskjolen men det fanns tyvärr inte så det blir att beställa på nätet!
Kom precis hem från stan och ser att det helt plötsligt börja spöregna, tack gud för att det började när jag kom innanför dörren.
Jag är trött och vet inte vad jag bablar om hej svejs!
På fredag åker jag hem till skogarna, äntligen får jag träffa min familj och min kusse <3

Sjuk lördag!

Helgen har varit helt sjuk! Tack alla som kom på förfesten och middagen! vi blev cirkus 35 pers i min lilla lägenhet! Kommer aldrig glömma denna dag! Jag fick några presenter men den bästa va ändå tenniskjolen jag fick av D och c. Hade spanat in den x antal ggr men den har helt enkelt varit för dyr så inte köpt den. Men nu är den min! en plisserad stella mccartney tenniskjol! hell yeah!
Först va det middag på primo, mycket lyckat! Därefter feta festen hos mig och därefter utgång! <3
Tog nog en bild under hela kvällen och det va när jag skulle testa min tenniskjol..

No dress?

Neheeppp hittade ingen klänning så får göra om en ful klänning...hoppas det går bra!

Storstädat

Japp storstädat lägenheten nu dags för gymet! puss

Vem?

Vem satte klockan på 7 för att dra sig till gymet? skönt att få sova 2h extra, det behövde min kropp kände jag. Jag ska ta mg upp nu och äta, därefter blir det storstäda, gyma och sedan blir det middag =)
Nu ska jag släpa mig upp! PUSS

Inför lördag

Japp detta är en liten del jag bunkrat upp inför lördagen...det kommer bli galet!

Tack!

Tack för alla fina gratulationer! =)
Blev faktiskt glad över att jag fick ett gratulationskort på posten!
Update angående klänningen så hittade jag INGET! ingen suprise direkt... så nu får jag köra en fuling och återanvända någon klänning eller t.o.m sy om de lite..
Tack till D som körde runt mig i 6h!

NU drar jag och inhandla mig en het klänning!


hoppas jag hittar en klänning, men känner jag mig själv rätt hittar jag aldrig någon när jag e ute efter en....

tuddiilluuu

Blev lite sent inatt så sov till 10.30 inte planen...planen va ju att dra sig upp vid 9 men men..
Snart ska jag och D åka och handla klänning, mat, alkohol och massa grejer till festen! kommer bli awesome!
Nu blir det frulle med toastade mackor mums!
Bild från när jag fyllde 21! på lördag får jag äntligen träffa min älskade vän <3

Grattis till mig!

Japp nu ska jag fira det med myyyys!

Vaknat på fel sida

Sur och trött på allt och alla!GRRRR

Trött som en jäkla apa

Vad är det med mig? har jag något i kroppen, trött tröttare tröttast OLLE!
Imorn är det min dag så jag måste vara pigg, sova tidigt idag ska jag. Puss
Snart möte och jag är trött

I wanna stand with you on a mountain

Dress to impress eller inte. Blev mycket besviken på en av klänningarna jag fick hem. den lila nyansen på klänningen stämde inte överrens med bilden de visade så himla arg! vad ska jag nu ha på mig? =(
träningen gick åt skogen, trött i kroppen och trött i själen

Olle missade sitt paket

FAAAN! de va här igår men jag va inte hemma då. de lämnade ingen lapp eller någonting..hur får jag nu tag i mitt paket? =(

trött människa

Blev inte mycket sömn inatt så nu är jag en trött och seg olle! Suttit i skolan en stund nu och ska snart dra in till stan och handla lite nudlar och ett litet spel på designtorget... Ett spel som kommer sätta sprätt på partyt.
Alla vet ju att jag är stammis på Primo, alla som jobbar där vet typ vem jag är så när jag köper med mig mat så brukar jag få smågott med mig =)

Primo mitt favvoställe för jag få massa godsaker!

Helgen

Helgen:
Fredag: Skola och därefter Filmmys med 1kg godis
Lördag: Stan och därefter Josefinas med massa stekare därefter Lydemar sen fyllekäk (max) och fortsatte att äta gårdagens godis
Söndag: Sista tennisträningen för denna terminen därefter fotboll sedan plugga och därefter filmmys igen med leftover godiset..
Jag har haft en helt grym helg.

Klänning

Beställde hem 2 klänningar från asos förra veckan...2 heta klänningar hoppas jag på...likadana klänningar fast i olika färger. Jag hoppas att de sitter lika fint på mig som modellen! annars e det kört inför lördag.
Hoppas på att de kommer fram idag!

More update Imorn

Kommer att update imorn nu är jag alldeles för trött...sitter och pluggar sen blire filmkväll.. så Imorn kommer spännande grejer!
Puss på rumpan så länge!

Stan

Dags att röra sig mot stan, köpa något att ha på sig ikväll.. puss

Fredag

Igår käkade köpte vi hem mat från Primo sen gick vi till Hemmakväll och köpte 1kg godis, fy säger jag nu, min mage mår inte bra av godis!
Idag blev jag bjuden till någon födelsedagsfest på Josefinas, hade ju planerat en vit helg...får se hur det där går.
Nu ska jag upp och fixa mig och dra in till stan, kanske handla något litet =)
Puss
Modeshowen från förra lördagen by Jackiee

Idag är det fredagsmyyyyys

Fredagsmys i skolan med mig själv, kan det bli bättre? :p
Sitter och kötta några dokument, kan ju säga att det inte är det roligaste.
Har ju något att se fram emot sen iaf. Då blir det filmkväll och maat. Har inte ätit mat under hela dagen =( bara proppat i mig massa bullar, hejdåå gårdagens 3h träning. Men iofs det är ju fredag idag och då får man proppa i sig goda grejer.
Ingen vill bli undervisad av mig..
Skoja bara alla vill få undervisning av mig för idag är jag glad för idag är det fredag, vet inte vad jag babbal om hoho hejdå :D

Plugga plugga

Sitter i solen och plugga medan de andra är på möte, har en del grejer att lämna in idag. Idag är den sista inlämningsdagen om man vill ha det rättat innan aug.
Efter plugget bär det av till stan en liten stund, tänkte handla ett roligt förfest spel till min fest nästa vecka.
Sedan ikväll får vi se om det blir som det är tänkt, om inte så ska jag träna. Rensar lite tankar är alltid skönt.
Hörs sen puss
Satt ute typ 20min sen stack jag in igen för det va alldeles för varmt!

3 timmar

Tränade i 3h. Va på gymet i 2h och därefter powerwalkade jag i 1h, superkönt, helt slut i kroppen är jag. Ligger redan i sängen och ska plugga lite. Har lite grejer som skall lämnas in imorn.
Imorn blir det skola och sen därefter blir det jaaa....i won't tell :D
Sov gott sen pusss

Taggad till 150%

Nu drar jag och pummpa lite muskler, dags att fixa 10 pack

How to Love


Middagen inställd

Yes, pallade inte dra dit idag, alldeles för trött, blev ingen PW imorse. Så senare så blir det att gyma och plugga puss

102 spänn rikare

Yes! Det va dags att röja lite hemma. Drog och skulle återvinna alla xcider och vin flaskor här i närheten i en återvinningstation men vad faaan de hade flyttat på den så nu vet jag inte vart den finns..försökt att googla men utan resultat. Den enda jag vet här i huddinge för tillfället är borta vid fullersta och ärligt ska jag gå med mina flaskor dit? hell to the NO!
Hann även panta mina flaskor och burkar idag och blev 102 spänn rikare, inte illa pinkat!
Jag fick även låna primo ciao ciaos meny för att kunna boka något nästa vecka till festen. FETT MED FLO kommer det bli!
Nu ska jag ta och skriva upp menyn på eventet sen sova, planen e att jag ska ta mig upp 6 imorn och powerwalka...får se hur det kommer att gå! PUSS
4 stora påsar med petflaskor = 102 spänn

Grym låt


Ny favorit


Ji ran 10,1km

Yes I did, tungt som *piiip* va det...inte sovit ordentligt känner jag, kroppen va trött.
Nu tänkte jag äta en snabbis, sen blir det en lång skön dusch och därefter plugggggaa.
Imorn är det middag i stan! hell to the yeah!
Puss
Springer för fulla muggar!
Svetten rinner, that's how I like it!

Robyn - Call Your Girlfriend


söndag


Glömsk

OLLE!
Äntligen när vi slutar tidigt i skolan så ska det alltid vara nått...
Dra hem, väl framme vid dörren så kommer jag på att jag glömt lägenhetsnyckeln i skolan..ohhh bara att dra hem. 30 jäkla min med tåg igen...hmmm smart? nej.
Därefter stack jag och tränade därefter till Primo för att boka bord. Nästa vecka blir vi över 20 pers till festen. (födelsedagsfest) awesome!

Dagens ragg

Liten incident som hände mig för 10 min sen.
Jag och Matilda gick ner för att värma maten i skolan.
Precis vi trappnergången så stod det några killar som kollade på oss. hmm wonder whyyy..
Sen gick vi ner och värmde maten och gick upp för trappan, kilarna stod fortfarande där och nu hejjade dem...visste inte att de sa hej till mig så jag fortsatte att gå.
Vi gick 5 meter för att sedan hämta lite salt till maten, matilda gick in i grupprummet och jag stod utanför och höll dörren öppen. Killarna gå igenom dörren när jag håller den öppen och stannar upp när de se mig. de frågade varför jag inte hejja tillbaka, då förklarade jag snällt att jag inte visste att det va mig de hejjade till. De presenterade sig själva och jag presenterade mig. Sen så kom kommentaren " Inget illa menat men.... vi tycker att du är skitsnygg!" jahopp. man tackar och bockar för kommentaren och vem kunde tro att man raggade i skolan? nuförtiden gör man visst det!

WHO THE HELL ARE YOU - hej och hejdå

Finns inga ord över hur besviken jag är över det som hände igår. Men nu vet jag hur det ligger till. Och det är bara att inse att folk inte alltid beter sig som dem ska. Nog om detta, ska sluta älta detta nu.
Idag tog vi en powerwalk, inte visste jag att det fanns en helt ok sjö i huddinge(Det blir en joggingtur dit och bada nästa gång, vattnet va helt ok..). Man lär sig grymma grejer varje dag!
Turen vi tog blev cirkus 1h 45min grymt jobbat med tanke på att jag endast sov 3h inatt! Cred till mig!
Nu ska jag lägga mig trött som en apa.
puss
Catwalk i lördags

Drama intriger drama intriger

Vart ska det sluta?
Slutade bra i lördags igår blev det pannkaka, nu skiter jag i er. Ni kallar mig omogen? hmmm

Tennis baby!

GICK AWESOME trots 6+ shots samt drinkar igår! DAMN! :D
YEs! så bra gick det, ser dock ut som om jag vill ge någon stryk...

Fashionshow

Det gick sjukt bra igår! Tack alla som va med och gjorde kvällen grym.
Efter showen stack ett stort gäng till bar 54 för att avnjuta en middag, gravad lax flör min del, helt ok!
Därefter blev det Party på Café opera ohhh lord sjukt bra va det! inte haft så roligt på länge!
Det bästa med  kvällen va dock att jag fick träffa min kompis och ssnacka ut. Redde ut grejer som inte stämde och jag hade verkligen saknat henne! <3
Bjuder på en bild från fashionshowen så länge puss!

Hoppas du kommer

Nu dra jag till showen puss hej!

Grillning

Har varit hemma hos M och grillat! Mums vad mkt gott det va!
Mätt blev jag!
Nu ska jag gå och lägga mig, sov gott puss

Hypnotize you


Södertörns

Idag sitter vi på södertörns och pluggar och idag kan man ju inte direkt klaga på vädret!
Gick hemifrån i bara shorts och t-shirt! kaboooom!
Idag vill jag ta och sätta mig ute någonstans och grilla, sugen på grillade sparrisar, tomater och svamp! skall dock hinna träna idag, får se om ja kan klämma in det någonstans.
Min mobil e död, handikappad!

Nu fortsätta plugga!
puss

Secret


Thaimat

Berättade för någon dag sen att jag käkade goood thaimat, jag är väldigt kräsen när det kommer till det då jag vet hur thaimaten skall smaka.
Men rätten jag åt va bättre än väntat mums
Yum hette rätten och va svinstark

You think I'd leave your side baby?

Sov ingeting inatt, måste har varit koffeinet i celsiusen som höll mig uppe hela natten. Så i plugget va jag helt borta, men lyckades göra lite grejer iaf. Kom hem och tog 1h powernap, lagade mat sen nu ska jag fortsätta plugga.
Imorn blir det nog att ta igen sömnen så ska inte göra så mkt mer än att träna.
More update later! puss
Efter seminariet igår.

Lyssna på kroppen

Varför lär jag mig aldrig att lyssna på kroppen för? har knappt sovit i en vecka nu och va helt död idag, men ändå så tvingade jag mig själv att springa.
Skulle jag varit smart så skulle jag inte springa,svårt att låta bli när det är så fint väder ute.
Godnatt på er! pusss
Mycket tungt va det och träna idag...
Formcheck! det går framåt!

trött människa

Måste säga att seminariet gick riktigt bra, övat drygt 2h, förväntade mig inget bra...alla gillade det jag gjorde! YES! cred till mig!
Jag ska nu dra till gymet och gyma lite, därefter tänkte jag jogga 1h.

Rekord

8.00-24.00 i skolan...tufft men men, fick iaf äta god  thaimat idag. Tror jag hittat mitt favvoställe, ligger i haninge centrum och en av de godaste rätterna jag ätit! Shohooo!
Nu ska jag sova för att gå upp 6.00 igen..ouff och imorn gäller det för då e det seminarie inför viktiga människor.
sov gott pusss

RSS 2.0