Dags för fotboll i LUMA

Nu drar jag, update later! puss hej lingonskogen

Jag fixar mig till denna låt


OLLE

Det gick sjukt dåligt på tentan! sämre än förra, vad e detta för skit! Blir inget roligt för mig idag! Sitter nu i skolan och ska fixa allt skit jag har kvar...måste fixas!

tentish

Tenta imorn usch vad jag inte gillar PPS ( praktisk projektstyrning) hoppas jag klara den.
Nu tänkte jag plugga.
Updatea mer imorn! Puss på rumpan

PINSAM

Herregud vad pinsam man kan vara...jag hoppas innerligt att människan va alkoholpåverkad annars tycker jag på riktigt synd om denna människa.
*
Jag stack till Olearys i huddinge för att kolla på fotboll El clasico med mina fotbollspolare och det va roligt tills min kompis bror hela tiden störde mig och frågade mig samma grej om och om igen...Och jag är inte den som är otrevlig utan försöker svara hela tiden.. vår konversation lät ungefär såhär:
Han: vad hejja du på för lag?
Jag: Berca
Han: jaha inte Örebror då?
Jag: nej, Berca hejja jag på...
Han: jaha så inte Djurgården då?
Jag: NEJ, Berca hejjar jag på ( lite irriterad)
......
10 min senare
Han: vem hejjar du på nu då?
Jag: fortfarande Berca!
Han: jahaa, inte Asyriska då?
Jag: ignorerade honom
......
Han: vad är du ifrån, korean?
Jag: nej, Jag är thailändsk
Han: jaha, Halv svensk och thailändsk?
Jag: nej jag är hel thai.
Han: Nä du är halv
Jag: Nej jag har en thai pappa och thai mamma.
Han: så du är inte halvkorean?
Jag: NEJ JAG ÄR THAI
Han: Jaha du är hel, kolla hära (jag tittade bort från honom)...kolla hära då! (skrek han) och jag kollade, han kavalade upp ärmarna och visade sin tattuering han hade gjort i thailand där det stod thailand..Sen bah jag älskar thailand..
Jag: Jahopp. roligt och vände mig om igen och fortsatte kolla på fotboll, sen skrek han kolla hära då noga och visade sin tattuering igen...JAG BAH COOOOOOL
Han: Så du är inte halv?
Jag: NEJ
Han: Du är så jävla snygg
Jag: Tack * ignorerade honom
Han: Jag sa att du va snygg
jag: Tack * ignorerade honom
sen fick jag lov att gå hem för mina fotbollspolare!
HERREGUD säger jag bara!
Skulle han inte vara min kompis bror skulle jag för längesedan sagt till på skarpen, men tyckte det skulle bli pinsamt för min kompis så jag sket i det. Jag har lång stubin tills det verkligen smäller och jag kan säga er att jag va riktigt nära idag.
Såhära tyckte jag om honom.

Trött på mig själv!

Jag är faktiskt riktigt trött på mig själv, orkar inte vara mig just nu.
Jag är som en jojo ena dagen mår jag skitbra för att sedan må sämst..
Hur tar jag mig ur denna loop?

True or false

Roligt att det ena och det andra kommer ut, kompisar, inte kompisar,kompisar, inte kompisar,kompisar, inte kompisar,kompisar, inte kompisar , kompisar eller inte jag berättar aldrig det som är mellan mig och ex kompisen.

Shopping

Idag blev det lite shopping med D, han letade efter skor och jag en klänning, fyfaaan hittade allt annat utan en klänning...jaja inget ovanligt?
Världen är verkligen liten! eller stockholm rättare sagt, idag träffade jag på en tjejkompis på stan..på tåget såg jag mitt ex hoppa av vid Älvsjö (minnen) och sen här i huddinge centrum utanför systembolaget träffade jag Po...hur stor är sannolikheten att man är på samma ställe vid samma tidpunkt?
En anna konstig grej som hände mig idag va att när jag skulle gå in i butiken weekday så kom en tjej och filmade åt mitt håll...jag försökte undvika henne eller kameran men då börja hon rikta den ännu mer åt mig och börja följa kameran åt mitt håll..man bah wtf?!
Nu Powernap!
Får se vad som händer ikväll..hojta till om ni vill hitta på nått!
puss

Är det meningen att jag ska förstå mig på dig?

Jag tror inte det är meningen att jag ska förstå mig på dig, jag fattar inte riktigt vad du håller på med. Hej och Hejdå!

uppe med tuppen

Kom föresent till tåget eller rättare sagt när jag nästan va framme vid dörrarna så stängdeeees det igen, fast en kille höll dörren öppen för mig! it made my day!:D

I feel good!

Yes I do! kom hem från tennisen med R för ett tag sen.. riktigt roligt! 5-5 blev det i set och jag är riktigt nöjd! 

written in the stars

Tjohooo, jag bestämde mig för att inte gå på catwalken för en stund sen bara för att få festa! Jag behöver det nu...
Regeln om man ska gå catwalk är att man inte får festa innan man ska gå visningen och visningen börja liksom 00:30 vem fan vill börja festa vid 1? inte jag iaf...efter många om och men fick jag dispans och festa innan och gå på catwalken. Tummen upp för det!
Och imorn skulle jag spela tennis med R men han började tydligen bli lite småsjuk så får se hur det blir imorn, få fråga någon imorn just in case, i värsta fall få jag spela själv. Tror nämligen att man måste avboka 24h innan. Men men vi får som sagt se hur det bli.
Nu ska jag plugga och sen försöka sova...har som sagt haft svårt för att somna in på kvällarna, vet inte varför =(
sov gott på er! puss

Tentaplugg

Tentapluggat därför dålig update!
Nu ska jag sova, mer update kommer imorn!
Godnatt! puss

Fitting

NU drar jag till söder på fitting sen så tennis, därmed mina träningskläder.

It's OK not to be OK

Redo för sängen, det bästa är att det e nybäddat! behöver jag säga mer...
Tänkte plugga lite innan jag lägger mig, får se hur långt jag kommer. Min kropp är trött och mitt huvud också. Lilla jag tänker för mycket. Men sånt är livet!
Nu plugga. Sov gott puss
Jag och Mally
Jag och KIIIIEEE =)

El Clasico

Sitter och kolla på Fotboll över nätet, riktigt muggigt för kvalitén suger....men bättre än inget!

PW

Nu drar jag ut på en lång PW puss

Don't stop the music

Bästa sättet att få upp ögonen på morgonen är kall mjölkchocklad! MUMS! Hur gott är inte det?
Nu tänkte jag äta frukost dra ut på en superlång powerwalk i solen, ska gå mot Kungens kurva, det var tider det. Härligt ska det bli!
Sen ska jag hem och städa och sen plugga! skönt!
Pusss

Vad hände?

FYfan säger jag för dagens måltorka! över 20 pers som lirade och jag var absolut inte på topp idag, hade så jäkla ont i benet då jag hade en fet muskelknut...tur att Jackie va där som masserade ut den. Men inatt kommer jag ha så ont i mitt stackars ben, den fick stå ut en hel del idag...någon sparkade på mig, jag sprang på folk och jag blev knäad osv...så ont som satan har jag =(
Nu ska jag duscha och tenta plugga lite och sen lägga mig i min sköna säääääng!
Sov gott =)
Pusss

Fotboll

Nu väntar jag på min skjuts!
dags att springa röven av mig i 3h! =)
puss

Sunny day

Heeej hopp! produktiv har jag varit idag, köpt en billig tennisväska och en keps, det behövs. Precis vaknat från 30min PWN mkt skönt! Håller på att koka ris och ska sedan äta det med kyckling. Orkar inte riktigt göra min sallad idag, behöver energi för att lira 3h fotboll! puss

Olle

Olle vad jag jag pluggat! Uppe med tuppen vid 6 för att vara inne i stan för ett beställarmöte. Har pluggat hela dagen fram tills nu. KATASTROF! Nu har jag precis gjort en inlämning i datorkummunikation, hoppas på alla rätt!
Har ångest eftersom jag vid långa skoldagar har tendens att käka massa godis för att få i mig något. Och jaa idag blev det en kladdkaka och en kexchocklad! det är mer än vad jag bruka äta på en helg! herregud! haha nämen ska sluta vara nojjiig, imorn blir det ju 3h fotbollsträning med killarna så ska kompensera för idag.
Trött i huvudet kan man lugnt säga att jag är.
I helgen ska jag nog ta det lugnt, mina pengar flyger iväg känns det som och min hy mår inte alls bra. Så på tisdag ska jag köra tennis med R, det ska bli hur roligt som helst och jag ser fram emot det. Ska nog ta mig en liten danstur. Någon som vill hänga på? :D
jaja det föreställer min pekdans! uppgraderad till 2 fingrar

Nu går jag och lägger mig

Jag är trött, vet inte vad som händer med mig. klockan är inte ens 9 och jag ska gå o lägga mig, hejdå

PW

Hej to the Hopp! är trött som en firre. Plåtningen gick sjuk bra!
Har varit i skola och fått handledning på projektet, imorn blir det stan.
Nu tar jag en PW ska nämligen göra 3 skolarbeten sen. Gör jag klart det idag får jag köpa en tennisväska till mig imorn! Tummen upp!

Photoshoot

Nu drar jag! Håll tummarna!

Trötter

Jahaa! då var det bara att dra sig upp, har 2h på mig att bli färdig, hoppas jag hinner!
Efter photoshooten måste jag ta mig t ill skolan för att det är en viktig föreläsning. Jag är trött idag suck!
Varför har jag svårt o sova? bruka ju somna som en stock efter 10min annars, nu ligger jag vaken 1h om inte mer innan jag somnar.
Jaja nu har jag lite brottom
puss

I made it!

Herregud vad jobbigt det va och springa idag, tur att jag ha musik, skulle inte pallat springa 1h annars. Nu är jag trött, ska stretcha och dricka upp min återhämtningsdryck som förbränner lite fett...hur bra är inte det? sen blir det diska och göra kycklingsallad med färska champinjoner! mums!

Hair done!

Brukar ha tur och få tid samma dag jag ringer till frisören för att fixa mitt hår, idag va det färgning som stod på tur och yes! för en gång skull blev det riktigt bra! Grodan & co är från och med idag min favorit salong! tummen upp för det!
Nu vill jag ju inte ut och springa med tanke på att precis fått håret fixat och grejer. När jag kommer hem blir det sallad och sen ska jag fixa mig inför morgondagen och stryka lite kläder. Roligt!
Jaja ser ut som en död fisk. Men håret blev bra iaf

Jessie J - Who you are

Kolla med 720 p!
<3

54

Hell to the no! japp jag väger hela 54kg... vad är detta? mindre fett nu men gå upp mer än 4 kg för att man styrketräna? funkar det så?
En sak är säker jag ska börja jogga mer kan inte fortsätta såhär!
Ett knep jag tagit till mig är att man inte skall äta efter 21. Ett knep som faktiskt fungerar. Men för mig krävs det mer än så. Inte lika mycket styrketräning och mer löpning till mig, Ja tack!
Det va tider när jag vägde 49kg punkt

Dansar av glädje!

DAnsar av glädje men frågar mig inte varför...får sånna ryck ibland och nu har jag stått och dansat för mig själv i 40 min. Bra kvällsträning!

Powernap gör mycket

Jag va inte alls taggad på att träna idag..har tappat lusten på sista tiden. Men efter skolan tog jag 30min powernap och jag vaknade nog vid en "bra kurva" dvs. när jag vaknade så va jag skittaggad! Och ja det gick SUPER.
Nu ska jag äta min Failade mat jag lagade igår...usch och fy att jag måste trycka mig i det!
Glad Ji efter dagens träning!

Yellow Label

Well vaknade inte på rätt sida tyvärr, nu e jag arg och deppig! Därför köpte jag med mig mjölk så att jag kan sitta och dricka te hela dagen! Kunde inte somna inatt låg och vred och vände på mig typiskt!
Idag ska jag träna överkroppen. På Söndag är det Fitting för nästa veckas catwalk. Shit vad roligt!
Veckans planer:
Måndag: Skola , Gymet - överkroppen
Tisdag: Skola , Jogga och hemmaspa
Onsdag: Photoshoot, skola gymet - ben, rygg
Torsdag: Jogga
Fredag: Fotboll, (utgång?)
Lördag: Utgång all in!
Söndag: Fitting, Tennis Plugga
Med andra ord full rulle denna veckan!
Sitter i skolan och jobbar med projektet nu.
Status: Det går framåt!

Bad day

Hoppas jag vaknar upp på rätt sida imorn... Ingen bra dag för mig skit skit skit.
Palla med detta

Paus

Blev en liten paus från bloggen, har inte hunnit med att skriva när det varit så hektiskt. Helgens summering blir väll, Mycket skratt, alkohol, utgång och bra sällskap.
Fredag: FIFA och BUZZ natt med straff som att den som förlora får shotta, i slutet va kvällen när alkoholen va slut körde vi 30 armhävningar / sittups varje gång man förlorade...kan säga att jag förlorade en hel del..puuuuh
Lördag: Träna, Neko och sen blev det Fridays med M och E. GRYMT vad det.
Idag sumpade jag som vanligt, skulle egnetligen ta kort i dag men hade tagit fel på tiden..typiskt mig så får ta det en annan dag. Kanske lika bra då min hy är i obalans. Tur att jag fick en hel burk med ansiktskräm från oriflame goddiebagen, testade den nu och den känns riktigt bra.
Nu ska jag laga mat och dansa för mig själv. That's how I like it!

No limits

Har haft massa annat för mig istället för att göra videon, blir aldrig av..OLLE! Imorn blir det upp 6 för att vara i skolan 8 för en tråkig föreläsning och därefter projektmöte.
Sen blir det kanske badminton och lugn kväll? Vi får se.
Jag är trött i skallen och ska sova. Det behöver jag.
Puss på skallen

Gymet

Nu drar jag och lyfter lite vikter, benen, rumpa och mage står på schemat! puss

Trötter

Kom hem från Oriflame för en liten stund sen. Supee hade bjudit in mig till ett Oriflame evenemang där hudvård stod i centrum. Mycket lärorikt + att vi fick 2 goddiebags... Vad som fanns i får ni veta imorn. Ska testa deras produkter och komma med recensioner om dem.
Jag ska göra videoklippet imorn.
Ska sova, trött som jag vet inte vad... puss
Såhär trött är jag.

Försov mig

Yes jag lyckades försova mig i 2h, way to go! ingen viktigt lektion dock, men nu ska jag till skolan och fixa en databas spännande... Puss

Städar till denna låt


Dagens to do

§ Skola °check
§ Powernap °check
§ Klippa håret  °check
§ Träna jogga °check
§ Tvätta °OLLE Dörren till tvättstugan va paj, så kunde inte öppna den, automatlås..OLLE!
§ Storstäda
§ laga mat °check
§ Plugga?

Grodan

Japp, proffs är hon som klippte mig, blev riktigt bra faktiskt! Ska alltid gå dit när jag ska klippa mig nu. Någongång nästa vecka när jag skrapat ihop lite pengar blir det att färga och slinga håret. Lite fräsch måste man vara inför Plåtningen och Catwalken eller? :D

Plåtning på G

Nästa vecka på onsdag är det dags för plåtning! kommer bli riktigt roligt. Hoppas det kommer gå bra. Jag är taggad! :p
Ska klippa mig idag på Grodan..jag hoppas att de e PRo och inte förstör mitt hår nu. Har inte råd med det!
nu ska jag powernapa innan jag måste upp och fixa mat innan jag ska klippa mig, för därefter ska jag ut och jogga i solen! =)
Puss

Ny dag nya tag

Skola, sen stan och träffa min hoomie jackie! <3

Gårdagen va lyckad

Jag och danne tog sällskap till fridhemspan där vi mötte upp fotbollsgänget...vi lirade FIFA, spelade 10-15 men mest av allt drack vi en hel del... Sen drog vi ut till solidaritet och mötte upp Mats..det va awesome! Är så trött att jag ska sova innan nästa utgång..puss

Rensa tankar

Nu drar jag till gymet och rensar mina tankar!

1 April

Helt otroligt att det är april redan, tiden går så himla fort!
Redovisade en labb idag och det gick super. Nu e jag hemma ska ta igen lite sömn och sen träna, shoppa och sedan förhoppningsvis göra första videon..därefter blir det utgång med fotbollskillarna. Får se vart det bär av. Roligt!
Nu sova!
Puss

RSS 2.0