Raindrops

Härligt att det småregna! Mysigt när man ligger i sängen och hör när regnet slår mot fönstret! finns inget bättre.
Nu ska jag sova. Trött som en apa! Hinner jag imorn så kommer jag filma första klippet. Men men kan inte lova, alltid ska det dyka upp något oväntat!
Puss godnatt
Bjuder på bilder från min dag förra året.






Avslutar en bild på mig och Snyggingen Jackie <3


Sjukling inget ovanligt!

Trots att jag sovit 2h inatt så har jag varit effektiv och fått en del plugg gjort..cred till mig!
Nu ska jag tyvärr göra en tråkig sak och bli av med lite deg, ska sitta och betala räkningar usch...fick tillbaka 25 spänn av skatten! Yes! det skall firas?
Imorn är det föreläsning vid 8-12 sen ska jag hem och sova och sen dra till Fridhemsplan för att föra och sen dra ut..så ser morgondagens planer ut just nu. Blev inget jobb då jag inte känner mig 100 frisk.
Nu blir det yoghurt, bli av med deg och sen lämna in en liten uppsats. Gogo

Mind your own business

Sköt ditt egna jävla liv. Herregud människa det är sorgligt att du ska behöva lägga näsan i blöt i någon annans liv.
Vem fan tror du att du är egentligen? mogen är det sista du är då du beter dig som ....jag vet inte vad finner inga ord.
Nu har jag sagt mitt och det är det sista du hör från mig.
Tragiska människa

Tunnbröd

Nu sitter jag och äter tunnbröd, gott! Idag ska jag träna skiter i min kropp nu, nu kör vi!
Tenta kl 13 och nej jag är inte taggad för 5 öre för jag vet att tentan kommer vara så helvetes svår. Aja nog om det!
Dissade en resa till Holland igår, min familj ska tydligen dit under helgen..alltid ska de göra något impulsivt, tyvärr har jag ju börjat planera och man måste faktiskt boka mig eller åtminstone säga minst 1 vecka innan.
Nu sitter jag och halvsover, har precis varit på en föreläsning och jag och Matilda är Mickes (läraren) duktiga elever... inga andra kommer på hans föreläsningar bara vi som brukar sitta där :p
Nu ska jag fortsätta äta på mitt goda bröd och sen ska jag plugga och sen ta en powernap!
Det finns faktiskt en undersökning på att man blir mer effektiv om man tar powernaps och jag håller helt och hållet med!
Puss på Rumpan!
Såhär blir jag av allt pluggande!
pps pps pps pps pps pps

1-0 Sverige

Sitter och kolla på fotboll...har precis gjort mat för en månad framåt..herregud vad mina mått är sämst, ha alltid i för mycket av varje så till slut har man mat för 1månad..inte så bra nej. Ska snart börja plugga igen, ingen träning idag då jag känner mig hängig.. =(
puss

Stress

Igår var det en stressig kväll! efter gymet var det dags att äta och plugga för att sedan dra in i stan...skulle nämligen upp tidigt idag på möte på KTH i stan. Och väl där så mötte vi upp Jack och 2 av hans andra styrelsemedlemmar...damn säger jag bara! jag vill gå på KTH inne i stan nu!
Vi hade det skit roligt! och jag tror att projektet kommer att bli riktigt grymt!
Precis tagit en powernap och vet ni vad, jag håller på att bli sjuk igen..FAN vad är det med mig? käkar i mig vitaminer, antioxidanter och har tom. börja käka frukt och grönsaker...men ändå så ska gud straffat mig! Whyyyyy?!
Fick ett litet samtal att göra en plåtning nästa vecka med...ska jag ska jag inte?
Nu ska jag tentaplugga! Puss

Gym

Nu drar jag till gymet och inviger mina nya handskar! nu kan jag köra dubbet så mycket utan att få ont i mina händer och slipper dem fula förhårningarna på händer...skiter i att det ser ut som jag är ett pro med handskarna :p

Snart

Snart ser jag ut såhär...eller inte

God morgon!

Dags att ta sig upp för att käka lite frukost för att sedan plugga och sen träna!
Veckans planer:
Måndag: Plugga - gyma
Tisdag: KTH vallhallavägen - Plugga - ut och jogga
Onsdag: Tenta - plugga gyma
Torsdag: Plugga - jogga - träffa V
Fredag: Gyma - Photoshoot - Jobba
Lördag: Fixa fest på söder
Söndag: Tennis - plugga
Med andra ord så har jag fullt upp.
Nu ska jag på riktigt gå o äta frukost!
Pusss

Fest på söder?

R frågade om jag ville ordna en fest på söder med honom precis, undra hur det kommer att sluta?
Aja mer om det senare! nu ska jag läsa lite. Godnatt Puss

Stockholm - Båstad

Ligger och kolla på Stockholm - Båstad...minnen som ploppar upp..jaja har inte riktigt orkat göra någonting idag förutom att jag lagat jävligt god mat..improviserade och det blev grymt! Tennisen gick åt skogen idag trots några bra backhandslag..men men man kan inte alltid ha bra dagar.
Ska snart ta en skål yoghurt är så sjukt sockersugen.

8 mål

Helt sjukt bra gick fotbollen idag, första timmen sög för mig...inga mål och jag blir frustrerad..7 stolpskott..nära skjuter ingen hare. Det börja samlas lite folk för att titta på när vi spela och jah, då blir man extra taggad.. så under 2:a timmen gjorde jag 8 mål..det är nog mitt rekord hittills! Bara för att jag gjorde flest mål fick jag en liten medalj haha sött!
Anyways, gårdagen var jag på korvfest! 3 tjejer och ja 15 killar...V hade en överraskningsfest för hennes kille som bodde på söder och jäklar vilken lya! riktigt imponerad... Kvällen bjöds på mat och mycket alkohol.
Herregud vad rolig kvällen va mycket skratt och tårar (pga skratten)
sov över i stan och idag så shoppade jag en massa, och jag orkar tyvärr aldrig testa grejerna jag köper..att stå och vänta i kö till provrummen är inte min grej, har inte riktigt tålamod för det. Bilder kommer förhoppningsvis upp imorn! Skulle egentligen ut med Will I am och co. men fotbollen dödade mig! Så nu ligger jag i sängen redo för att sova. Ska sova som en stock!
Puss på rumpan!
'

Fotboll

Nu ska jag dra och lira fotboll!
jag gör en update sen på gårdagens roligheter!
puss

Blank

Nu har jag köpt tabletter som ska balansera upp hyn. Jag har en väldigt fet hy, jobbigt då sminket inte ligger där det ska efter en timme. Jag får tabletterna senast på onsdag, den har fått bra kritik så jag återkommer senare om den funkade eller ej!
puss

Sunny day

Börja bli gammal och senil! Blev ingen Soap bar för mig igår... jag glömde nämligen min plånbok och det kom jag på när jag va på centralen! Jah! mycket bra... Så då drog jag till H och chillade där, fick bland annat lära mig hur man tejpa en skadad fot, hur man tejpa för att förhindra skador samt hur man lindade ett bandage runt knäet...-riktigt trixit det dära. Rolig kväll iaf!
Kom precis hem från föreläsningen, ska nu äta, powernap, träna sen fixa mig...
Idag blir det en grym hemmafest på söder!
Puss på rumpan!

Soapbar

Japp I said it! ska fixa mig sen dra till Soapbar, e trött som en gris men men...nu ska jag ha roligt!
Träffade världens underbaraste Sun idag, saknat henne enormt mycket!
Jaja nu har jag lite brotom att fixa mig pusss

Badminton baby!

Shit va grym jag va igår! Kan ju säga att jag svettades som en gris efter A.X körde med mig! nu har jag träningsvärk i armen, satan vad ont jag har!
Idag ska jag träffa min underbara SUN! ÄNTLIGEN får jag träffa henne efter 100 år känns det som. Nu ska jag ta en powernap innan jag börja plugga.
puss
<3

Ändring

Skulle plugga hela kvällen idag, men ble ändringar i schemat, ska inte jobba imorn utan den 1 april istället. Så ikväll blir det badminton med A.S. istället. Blir riktigt skoj, ska se om mina skillz fortfarande sitter i. (Vann en badminton tunering i 3 på gymnasiet) haha sikken merit va? ;)
nu ska jag packa i ordning lite grejer!
Ha en bra kväll för det ska jag ha! Puss

Torsdagens planer

Lite diffust hur jag ska planera in min Torsdag måste dock plugga till nästa veckas tenta, måste försöka få in det bland all träning.. Har svårt att riktigt hinna med allt, men det blir nog att träffa S, "jobba" och sen utgång på Hells... frågan är bara hur jag ska orka fredagens föreläsning som börjar 8, vilket betyder att jag måste upp 6. Så max 2h sömn kan jag ju räkna med...
Nu håller jag på att fixa tvätten!
Puss

1Mil

Sprang 1mil på drygt 1h...inte bra, men ska stegvis förbättra mig hoppas jag. Min kondition va som bortblåst efter 1 månads sjukdom. Men nu ska fettet få sig en omgång!
Förvånad att jag inte är tröttare efter faktiskt, nu ska jag ta en återhämtningsdrink sen så ska jag relaxa innan tvätten och salladen!
Puss


Ut och jogga

Hej hopp, va, konstigt att jag är så trött nuförtiden när jag ändå sover som en stock på nätterna. Tog en lång powernap efter skolan så nu är det dags på mig att röra mig. Sikta på en timmes joggning i solen!
puss
Nej jag har inte på mig shorts, skulle vilja...

Cleaning

Träningen går grymt bra nu, skönt!
Nu ska jag städa imorn blir det skola och tvätta.
Jag vet inte hur jag lyckas att ta sönder alla mina glas hemma, jag vet jag är klantig, har 1/6 glas kvar... får typ börja använda plastmuggar istället..
puss

Framåt

Det går framåt! ligger nu på 773 ord av 3000!

Ich bin Müde!

Jag har precis skrivit en tenta, kändes helt ok! nu sitter jag och ska reflektera kring en teknisk artikel på engelska och den ska omfatta 3000 ord, herregud! Har svårt att hitta ord idag, orkar inte riktigt, trött i huvudet och i kroppen.
Idag blir det sallad och tonfisk till lunch, tur att jag sitter ensam här i rummet så ingen klagar över fisk lukten.
Lite ångest över att mitt hår blev så mörkt trots att jag tog en ljusbrun färg...skit!!
Idag ska jag även köpa nya gymhandskar, de senaste gångerna jag gymat har jag fått ont i mina händer...smärtan ska ju inte få stoppa mig från att inte få träna. Så nu är det dags, hur töntig jag än ser ut så e det värt och slippa förhårdningar och att bli öm i händerna.
Nu ska jag fortsätta skriva, vill inte sitta här i skolan till 5, så bäst för mig att rappa på!
Puss

My heart is refusing me


Mår som jag förtjänar

Tennisen va grym idag! kämpade på som fan trots att jag va helt sjukt i kroppen, men som jag sagt tidigare, spela bra när jag e bakis!
Hallelulijaaa vad huvudvärken kom helt plötsligt! Det blev lite mycket alkohol igår, det blev öl, vitt vin, rött och vodka...jah spydde på toaletten och va borta runt 12. Innan det hann jag iaf spela FIFA med grabbarna och det gick faktiskt bra. Gårdagens lärdom, blanda ALDRIG vitt och rött!
Ska snart fixa mat och sen plugga, imorn TENTA!
Puss

FIFA

nu dra jag och lira FIFA med killarna! Puss

Sunshine

Vilket härligt väder det är idag! varmt i solen, våren är här!
Idag är det FIFA kväll hos R. som bor på Gullmarsplan frågan är när jag ska hinna dra dit, jag är trött som en apa och måste plugga, tenta på måndag tusan! så vi får se, nu ska jag plugga sönder hjärnan, update kommer sen!
Puss

Friskis

Dags att dra sig till gymet och springa tills jag inte orka mer, sikta på 40min och sen träna lite armar och axlar! det går bra nu.... =)
Puss

Gold

Nu har jag färgat håret, blev mörkare än jag ville =( men som tur så tonade jag bara det så färgen går ur ju oftare jag tvätta det :D har även målat naglarna, hittade inte mitt gråa lack så fick bli Guld från H&M, lite roligt =)
Nu film och ligga i sängen och mysa för mig själv.
Puss

colouring my hair

Det är dags nu igen, bajsfärgen börja komma fram och jag måste vara fin nästa vecka och vill slippa lukta hårfärg, mitt hår är väldigt konstigt på det sätt att när jag färgar mitt hår så sitter lukten i en månad...visst det luktar mindre för varje dag men i en fukking månad... Anyways spakväll/städa får det bli ikväll!

Sådär ska jag se ut om en månad ;) (in my dreams...)

Vem faaan börja spika på väggen kl 8 på morgonen?

Så himla irriterande när man äntligen få sova lite, men någon idiot står och spika på väggen...OLLE!
Kan inte sova när denne håller på så ska upp och äta frukost och sen plugga någon timme sen så ska jag till gymmet och träna ben, därefter äta, plugga och träna (löpa), nu lägger jag in 4:e växeln här, så på söndag framåt blir det mest sallad. Pussa
jag och snygging!

I miss you, and I can't do nothing about it

Depp depp depp mera depp, sjukt att man kan må såhär...

Jobba?

Har blivit erbjuden att jobba på ett event, vilket låter mycket lockande, blir stylad och fixad av en riktigt stylist, det kan man inte tacka nej till? + att man får betalt... vad det är för event berättar jag om när det är spikat och klart!

Planer:
24:e mars (på torsdag) - Event
1:a april - Event
24:e april - Catwalk FR, Ambassadeur
Början av Juni - Catwalk Oriflame


Puss


Miss Old me

Idag blir det ingen träning för mig =( mår inte så bra i kroppen och den orkar inte idag. Så idag pluggar jag och äter en massa. Jag orkar inte mer....bjuder på gamla bilder på mig då det inte fanns några problem och inga draman.
en liten ji
Balen <3

Tillbaks till ruta 1

Blev 1h löpning idag och jag är helt slut, träningsvärken från gårdagens hårda slit börja leta sig fram nu, så imorn kommer jag vara en förstoppad korv.
Jag vet inte vad det är med mig, men jag ligger redan i sängen och är snart redo för att sova, först tänkte jag plugga lite och göra en sk. dokumentgranskning, världens jobbigaste grej men det ska jag nog klara hoppas jag.
Angående min skalle så orkar den inte mer, ville bara säga det...jag hoppas att mitt liv absolut inte kommer gå mer åt helvete för jag pallar inte mer.
Berns
Thailand 2011

Sunny day

Idag har varit en sådan dag då allt går så segt, kunde inte sova inatt, hatar när det är så.
Har varit i skolan en liten stund och tänkte nu ta en powernap, sen vid 3 ska jag göra ett ärende och därefter så ska jag ut och springa. Hade tur i oturen igår när jag joggade, strax innan jag va hemma så sprang jag på en isig trottoar så jag saktade in för att in ramla. Så väl framme vid isen så gick jag och när jag såg att isen snart tagit slut och isen såg hård ut hade jag som sagt fel, jag klampade rakt genom isen och vips möttes jag av iskallt vatten. Turatt jag nästan va framme otur dock att mina skor blev blöta så att jag inte kunde gyma med de sen.
Nu powernap puss

I tried to hold on but it hurts too much

Trött i kroppen och i huvudet, pågår en ständig kamp som jag inte orkar mer. Jag hoppas det går mot ljusare tider för mig.
Träningen gick iaf sjukt bra, blev 1,3h på gymet och 40min löpning...
Nu ska jag sova och upp tidigt imorn, puss godnatt
Jag håller uppe min fasad...

Angel

Dags att köra dagens pass, Jogga står på schemat och därefter styrketräna och träna överdel!
Nu kör vi!

Exhausted

Jag mår som jag förtjänar efter helgens slut! jag är trött trött trött!
I fredags va jag först och fikade med Jinn, och därefter käkade jag middag med ett stort gäng på bamboo palace (skit grym restaurang) Mally va på besök i storstan så jag mötte upp Jackie på central stationen. Efter att vi suttit och jäst på restaurangen föreslog jag att de som ville  skulle hänga med ut till en pub and so we did, det blev Högbergs..där hade vi mega trevligt!
Lördagen bestod av att hänga med M och E och på kvällen stack jag till Grodan och sen mötte vi upp ett ägng på Berns.
Idag tennis och städa, nu ska jag sova för jag ska vara duktigt och vara i skolan vid 8 (innan min föreläsning börjar) klapp på huvudet!
Jag ser ut som en korv men Jinn blev fin som alltid! blääää

Cleaning out my closet

Vaknade för en liten stund sen och har nu ätit, är så mätt att jag e spyfärdig.... ska börja städa snart, ser rent ut sagt för jävligt hemma hos mig nu. Det är även dags att ta hand om garderoben, svårt att hitta vad man ska ha på sig när alla kläder ligger i en hög i garderoben. Så in med det nya och ut med det gamla.
Puss

Tennis

Har inte kört tennis på över en månad, äntligen ska jag få slå lite boll! Kom hem för en liten stund sen så jag e trött som en apa, blir nog att sova tidigt idag, update om helgen kommer ikväll puss

Mobil

Min mobil suger, för den är redan paj! vad e detta för skit?!
Idag blir det en rolig utgång med roliga människor, va i stan och letade efter något fint att ha på mig, och som vanligt hittar jag inget när jag väl e ute och letar suck...
aja en positiv grej är att jag har mer pengar till alkohol :p (låter som en alkis)
Jäkla mobil!

Trött i huvudet

Långa samtal blir det med min mamma nuförtiden... problem hit problem dit. Förstår inte på min hjärna riktigt hur den orka hålla på att processera allt. Imorn blir det fika med J. sen tror jag att Jackie möter upp mig för middag på söder med ett gäng sen bio( kanske).
Nu ska jag läsa lite effekstyrning och sen sova, sov gott pusss

Gymet

Nu dra jag till Friskis och springer på löpbandet och sen blir det magträning. Puss

Uppe med tuppen

Jag ställde klockan på 8 men vad fan hände? vaknade 6.30, inte bra! det betyder att jag kommer vara trött sen och det har jag inte tid med!
Nu ska jag upp och fixa mig och sen göra ett litet ärende, sen hem och plugga, träna och sen får vi se.
Ragga projekt gick betydligt bättre än vad jag förväntat mig! Fick bra respons och har nu 4 olika projekt! Go Ji!

Herregud

Det är inte OK! ännu en morgon som går bort. Aja måste man så måste man.
nog om det!
Gårdagens mission completed vaknade upp med världens träningsvärk i armar och axlar och imorn hoppas jag på att träningesvärken vandrat ner till benen/rumpan så hårt som jag körde. Nu ska jag kötta ihjäl mig! Första visningen i slutet av april och nästa i början på juni....sjukt kul!
Någon som e sugen på att gå på bio på fredag?
Sov gott Puss
Morgondagens ärende...

Gymet

Dags och dra till gymmet och träna ben! gogogogo
mongo

Korv stroganoff

DAMN! jag kan lägga till ännu en maträtt till min " ji kan laga .....", kan faktiskt säga att jag blev glatt överraskad av min korv stroganoff =) tummen upp för det!
Ska snart gå och lägga mig i sängen och läsa lite och hoppas på att jag vaknar upp med världens träningsvärk, det tycker jag att jag förtjänar efter dagens träning! pusss
ser kanske inte så aptitlig ut men lovar att den va god...

korv stroganoff

Efter 2h träning har jag spaghetti armar, kan säga att det gick riktigt bra trots att jag fick hicka. Jag blev så himla sugen på korv stroganoff så tänkte försöka mig på att tillaga det nu, jag + köket = fail för det mesta. Wish me luck!

It's time

Dags för mig att dra mig till gymmet och pumpa lite muskler! första gången på en månad, hej fett! men dags att bli av med alles! pumpa pumpa!

Mentalsjukhus

Det e nått fel på mig, ohh, orka vara jag nu. Varför kan man inte bara släppa gammalt skit?
Mitt huvud går snart i tusen bitar om inte fler. Ska försöka koncentrera mig och läsa om data system, inte så troligt att det kommer fastna nått nu med tanke på hur jag mår, men ska ge det ett försök. Sen imorn ska jag vakna och träna! Rensa mina tankar, det bästa jag vet. Sen blir det plugg och sen ska jag nog till gymet och köra,det är dags nu. Nu läsa sen sova, puss och godnatt!
Saknar dig pappa! =(

Dålig update

Sry för dålig update, har gjort väldigt mkt i helgen så har tyvärr inte hunnit..mest festat och gått på pub crawl vilket innebär att man tar en öl/drink på varje ställe, jag kom nån timme efter att de träffades så jag hann med 5 barer och sen blev det utgång. Hoppas på flera sådana evenemang.
Nu e jag mätt och belåten och ska ta en kort powernap för att sedan kunna plugga läääänge. Det e dagens to do. Angående sjuklingen så håller jag faktiskt på att repa mig, har inte ont i halsen längre så imron blir det förhoppningsvis träning =)
nu powernap puss

SATS

Yes! fick nyss reda på att de kommer öppna upp SATS här i Huddingecentrum i slutet av augusti, hur awesome e inte det? jag längtar! =)

23:43

Har precis tagit min hostmedicin så snart dags för att bli lite groggy, känner mig utsliten idag trots att jag endast har tvättat och sovit, sov gott alla puss på er

Price Tag



Mätt

Vad fan blir jag aldrig frisk för =( känns sämre idag än igår... blir inget videoinlägg idag tyvärr, har ingen röst..ta det när jag e frisk så man hör vad jag säger! Puss

Pannkakor

Jag är så himla sugen på pannkakor! tror det får bli det till mellis, jag tjocka till mig nu när jag e sjuk men sen när jag börja träna igen blir det andra bullar, då blir det nästan bara nyttigt! Ska hänga upp tvätten på tork runt om i lägenheten nu och sen ska jag ta en powernap och sen gå ner och handla alla ingredienser till mina goda pannkakor! =)
Update: Är för lat för att gå och handla så det bli något från kylskåpet istället, så jag ska fixa pasta med svamp och bacon! mums!
puss

Provsvar

Fick ett brev från min husläkare där det stod att de inte hittade något. Alltså va alla tester negativa. Så yes, jag är inte döende! men synd att de inte hitta något, nu kommer jag ju fortsätta vara sjuk varje månad, skuuuuumt!

30 dagar

Jackie kom på en rolig grej vi skulle göra, nämligen att vi ska för varannan dag videoblogga om diverse grej och varannan dag ska vi skriva om en grej och detta sker i 30 dagar. Så blir det som vi tänkt oss så kommer ni att få 15 videoinlägg och 15 inlägg som jag skrivit om diverse "ämne, eller grej". Det kommer bli super kul tycker jag! Detta börja jag med imorn, sen ska jag försöka skriva varje dag. Jag fick denna listan av Jackie så den kan ändras med tiden.. om jag inte känner för att blogga om det. Puss
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ny dag nya tag

Dags att vakna! vilken fin dag det är idag, solen väckte mig redan vid 7 men låg och drog mig i sängen..skööönt! Sov lite hackit inatt för jag hostade rätt så mycket. Även om jag inte är frisk så måste jag dra till skolan, kan inte missa flera föreläsningar samt att vi håller på med ett grupparbete och de behöver mig...aja nu ska jag äta frukost sen ska jag ut i solen. Puss

Cry me a river

Tog min medicin för en liten stund sen så den lär väll kickar in typ nu...jag blir så sjukt trött av den, jätteskönt då jag har haft svårt att sova både för sjukdomen och lite annat. Känns som jag håller på att sprängas i bitar, mår extremt dåligt när jag inte få träna, det är mitt sätt att komma bort från allt, såsom när jag springer och springer tills kroppen inte orka mer och när den säger stopp springer jag ytterligare lite till. Jag vet att jag endast skulle skriva om mitt fantastiska liv, men mitt liv är inte på topp...

Jackie visar hur jag känner mig...bra där jackie!

Provsvar

Provsvaren får jag på torsdag, typiskt! det e ju fasiken 2 dagar tills dess. Aja ska inte tänka så mycket på det, det ska nog inte vara någon fara hoppas jag. Nu tänkte jag gå och laga mat, nackdelen med att bo själv...hur sjuk och döende man än är så måste man göra allt själv..maten kommer inte gåendes till mig och äta måste man ju göra. Så dagens lunch/middag blir en soppa med kött och grönsaker, jag hoppas den smakar trots att mina smaklökar har lagt av. Puss

It's time

Nu e det dags att ta sig upp och gå och ta sig till vårdis och ta alla tester, håll tummarna för att jag inte ha en skrumpen lunga. Puss

RSS 2.0